Jste zde

Jamóny dle kvality

Bodega (bílé maso)
Surový materiál je pečlivě vybrán. Nízký obsah soli a perioda sušení se pohybuje od  8 do 11 měsíců, ve sklepích dává šunce charakteristickou chuť a aroma.

Hembra (bílé maso)
Tyto šunky jsou vybrany v závislosti na % obsahu tuku.Charakteristické aroma je díky krátké periodě nasolení a minimální době uchování 11 až 14 měsíců.

Reserva (bílé maso)
šunka Gran Reserva je výrobek, který pokračuje v tradici zpracování šunek jako u předků. Syrový materiál je přísně vybírán a doba uchování je minimálně 14 měsíců. Vysledkem je prvotřídní kvalita a excelentní chuť.

Iberian – PATA NEGRA (černé maso)
Šunka pochází z iberské rasy tzv. černých prasat s nejméně 75% čistoty v genetické skladbě a která jsou chována v prostorných podmínkách.
Po velmi pomalém procesu péče, doba sušení se pohybuje od 24 do 36 měsíců, se můžeme radovat z excelentního výrobku díky organoleptické kvalitě a nutriční skladbě.

Obecné označení CURADO znamená zrající.

 

Vždy dobrou chuť všem příznivcům dobrého jídla přeje BMC Brno s.r.o.,
Váš dodavatel španělských produktů extra kvality.